Реєстрація /

«Варшавський» – все для комфортного життя

Для життя людині потрібна не тільки  затишна квартира, але й комфортне середовище. У «Варшавському» межа зони комфорту проходить набагато далі від вхідних дверей.

Буквально у 240 метрах від новобудов розташоване озеро Голубе – це чудове місце для відпочинку з родиною чи пікніку з друзями.

ЖК «Варшавський» – все для комфортного життя

За 160 метрів від житлового комплексу зведений торговельно-розважальний центр Retroville. Дістатися до нього можна за 2 хвилини. Це багатофункціональний ТРЦ, що має унікальну концепцію lifestyle-центру, з широкою лінійкою продуктового рітейлу і брендових магазинів, масштабним фітнес-центром і двома басейнами, дитячим розважальним комплексом, кінотеатром, просторим фуд-кортом та зручною парковкою на понад 3 тисячі місць.

ЖК «Варшавський» – все для комфортного життя

Поруч із житловим масивом одразу дві зупинки громадського транспорту, який рухається як у бік центру Києва так і у інших напрямках.

За три зупинки громадського транспорту – станція метро «Сирець», поки кінцева на «зеленій», Сирецько-Печерській лінії метрополітену, що з’єднує правий і лівий береги та якою можна дістатись аеропорту Бориспіль.

Неподалік розташована й станція «Нивки», що відноситься до «червоної» гілки столичної підземки. Доїхати до неї можна громадським транспортом за 20-25 хвилин. А незабаром у пішій доступності від мікрорайону очікується відкриття двох нових станцій київського метро – «Мостицька» і «Проспект Правди».

ЖК «Варшавський» – все для комфортного життя

Зручна транспортна розв’язка, наявність усіх необхідних соціально-побутових об’єктів та близькість до природи роблять «Варшавський» ідеальним місцем для відпочинку й дозвілля.

Сюди хочеться повертатись щодня після роботи. Тут можна не тільки ефективно займатись буденними справами, але й отримувати справжню насолоду для життя. І саме тому столичні інвестори віддають перевагу «Варшавському».

Джерело