Реєстрація /

ЖК PARK ROYAL приєднався до державної програми єВідновлення та оформив першу угоду

ЖК PARK ROYAL приєднався до Меморандуму про співпрацю між Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України (Мінінфраструктури) і замовниками будівництва та став учасником державної програми єВідновлення.

Відтак, українці, які втратили свою оселю наслідок російської агресії, отримують компенсацію на придбання нового житла у вигляді житлового сертифіката, який можуть обміняти на нове житло.

Першими, хто скористався програмою єВідновлення в ЖК PARK ROYAL, стала сім’я з Ірпеня, під час окупації їхнє житло зазнало значних руйнувань без можливості відбудови.

Подружжя вирішило починати нове життя у місті Буча. Родина обрала PARK ROYAL не випадково: сума компенсації покривала вартість квартири в PARK ROYAL; комплекс знаходиться недалеко від їхнього колишнього дому, де все знайомо; масштаб будівництва вражає своєю площею, архітектурою та сучасними технологіями; надійність забудовника, який в столиці збудував не один житловий комплекс (ЖК «Британський квартал», ЖК «Нова Англія»).

Не менш вагомою перевагою для родини стала наявність укриття цивільного захисту населення згідно з новими державними будівельними нормами України, а також розвинена інфраструктура та різноманітні варіанти для дозвілля та відпочинку.

«Державна програма єВідновлення є дуже вагомою соціальною програмою і ми раді, що PARK ROYAL став її учасником. Адже для нас дуже важливо підтримувати українців, які втратили свою домівку під час війни й сприяти відновленню і відбудові України», – коментують у пресслужбі комплексу.

Як придбати житло від PARK ROYAL за програмою «єВідновлення»

  • Подати повідомлення про зруйноване майно в застосунку чи на порталі Дія, якщо не подавали раніше.
  • Подати заяву про виплату за зруйноване майно в застосунку Дія.
  • Дочекатися отримання сертифіката.
  • Подати заявку в Дії для бронювання коштів за сертифікатом та дочекатися підтвердження бронювання.
  • Обрати квартиру в PARK ROYAL на суму, що вказана у сертифікаті.
  • Укласти угоду в нотаріуса. Заброньовані кошти надійдуть на рахунок продавця майна.

Вичерпну інформацію щодо наявність квартир, ціну і планування уточняйте у наших менеджерів: +380 (44) 299-43-69, м. Буча, Петра Дорошенка 42.

Джерело