Реєстрація /

Біля ЖК «RIVER PORT» в Ірпені створять набережну Озера Мистецтв

Товариство «ВІДВАЖНИХ» залучило архітектурне бюро для розробки сучасного проєкту, який має стає прикрасою міста.

В Ірпені триває будівництво житлового комплексу «RIVER PORT», що зводиться біля ірпінського Озера Мистецтв. Товариство «ВІДВАЖНИХ», яке будує комплекс, прагне реалізувати концепцію житла преміум-класу з унікальною атмосферою та власною інфраструктурою. Один з кроків на шляху до довершеності стала співпраця із архітектурним бюро Vovk+Partners Architects.

ЖК «RIVER PORT» стане не тільки комфортним комплексом з екологічних матеріалів, але й проєктом, що має покращити навколишнє середовище. У рамках концепції передбачається облаштування бігових та велосипедних доріжок, а також зон для відпочинку та пікніків. Одним із ключових елементів набережної стане музичний маяк, який буде унікальним у своєму роді та найбільшим в Україні. Заплановане будівництво амфітеатру, фонтану та причалу з човниковою станцією.

«Завдяки співпраці команди товариства «ВІДВАЖНИХ» та архітектурного бюро Vovk+Partners Architects, ми розробили концепцію набережної Озера Мистецтв. Набережна має свій початок від мосту, який був нещодавно реконструйований, і простягнеться на 300 метрів до запланованого міського пляжу. Вздовж набережної будуть розміщені архітектурні об'єкти та культурні пам'ятки. ЖК «RIVER PORT» стане першим житловим комплексом в Україні, який матиме власну повноцінну набережну на березі озера», – впевнений СЕО товариства «ВІДВАЖНИХ» Володимир Карплюк.

ЖК River Port

Vovk+Partners Architects – відоме в Україні архітектурне бюро, яка має досвід співпраці із Товариством «ВІДВАЖНИХ». Бюро розробило концепцію благоустрою скверу на вулиці Северинівській в Ірпені, зробило передпроєктну пропозицію розширення та благоустрою частини парку «Покровський» вздовж Алеї Героїв АТО та 20 ескіз-проєктів з відновлення та розвитку Ірпінської громади. Очікується, що всі ці проєкти будуть використані містом при плануванні території громади.

Докладно про ЖК «River Port»

ЖК River Port

Житловий комплекс складається з трьох 16-поверхових будинків бізнес-класу, що споруджують за монолітно-каркасною технологією. У будівництві використовуються надійні та якісні матеріали та технологій.

Проєкт ЖК «River Port» передбачає територію закритого типу – доступ до комплексу буде здійснюватися за цифровим ключем та технологією Face ID. Задля безпеки мешканців буде вестися цілодобове відеоспостереження внутрішньодворової території та під'їздів.

територія ЖК RIVER PORT

Дизайнерське ландшафтне оформлення прибудинкової території гарантує неповторність комплексу. Запроєктовані дитячі та спортивні майданчики для різних вікових категорій та зони відпочинку. Родзинкою комплексу є розташування біля озера, прямий вихід до водоймища та човникова станція.

У ЖК «River Port» не буде ніяких автівок під вікнами: для них передбачений гостьовий паркінг на 150 паркомісць.

набережна ЖК RIVER PORT

Особливості ЖК «River Port»

дизайн ЖК River Port
  1. Розташування поряд з озером.
  2. Енергоефективні технології будівництва.
  3. Висота стелі у квартирах 3 м.
  4. Опалення – централізоване (індивідуальне на комплекс).
  5. Два ліфти на під'їзд: пасажирський та вантажний.
  6. Вікна – двокамерний склопакет, п'ятикамерний профіль.
  7. Доступ до комплексу за цифровим ключем та технологією Face ID. Територія закритого типу з цілодобовим відеоспостереженням.
  8. Гостьовий паркінг на 150 місць.
  9. Власний басейн для мешканців.
  10. Комерційні приміщення.

Товариство «ВІДВАЖНИХ» – група будівельних компаній, яка з 2010 року звела 20 житлових комплексів, де проживає понад 10 тисяч мешканців:

  • ЖК «Новатор»,
  • «Варшавський Двір»,
  • «Rich Town Буча»,
  • «Буча Квартал»,
  • «Центральний Буча»,
  • «Парковий»,
  • «Лісова Буча»,
  • «Полтавський» та інші.

Житловий комплекс «CENTRAL HOUSE» у 2021 році було здано в експлуатацію на 9 місяців раніше запланованого терміну. Також на 11 місяців раніше отримали ключі від квартир інвестори ЖК «Novator Irpin».

У 2022 році компанія передала ключі власникам житла у ЖК «Burgundia» в Ірпені. Товариство «ВІДВАЖНИХ» активно будує житловий комплекс бізнес-класу «RIVER PORT» на березі озера Мистецтв в Ірпені.

Источник