Реєстрація /

В Україні відремонтують «туристичні магніти» в наступному році

Також займуться будівництвом шкіл та дитсадків.

Міністерство регіонального розвитку визначило основні напрямки для програми «Велике будівництво» на наступний рік. Зокрема, передбачено розвиток мережі надання якісних публічних послуг, прискорення економічного зростання регіонів і територій, а також проект «Туристичні магніти України».

Про це повідомила пресслужба Мінрегіону.

Що стосується публічних послуг, запланована реалізація проектів шкіл, садочків, стадіонів і об'єктів спортивної інфраструктури, центрів надання адміністративних послуг та безпеки.

Також на наступний рік включені проекти кооперативів в сільській місцевості, облаштування закладів професійно-технічної освіти та створення умов для виробництва, центрів креативної економіки, технологічні і промислові парки і т. п.

До того ж на 2021 рік заплановані новації – розвиток проєктів за напрямком «Туристичні магніти України». Вони орієнтовані на відновлення культурних об'єктів, створення нових туристичних зон, відновлення музеїв і замків.

Стаття по темі: Орендувати офіс в Києві: ціни ростуть, а пропозиція скорочується

Згідно з останніми даними від ріелторів, в ціновому сегменті до 500 дол/міс оренда об'єктів нежитлового фонду займає лише 15%. Найбільше число угод з оренди офісів в Києві в сегменті понад 2500 дол/міс – 36% від загальної кількості.

Джерело