Реєстрація /

В Оболонському районі побудують нові школи та дитсадки


Є проект.

Департамент містобудування та архітектури КМДА подав на розгляд Київради оновлену містобудівну документацію Оболонського району. 

Район потребує будівництва нових закладів освіти, і саме це враховує нова містобудівна документація. Зважаючи на наявні потреби та перспективи розвитку, заплановане відкриття трьох закладів дошкільної освіти на 420 місць, а саме: два вбудовано-прибудованих заклади місткістю на 80 та на 100 місць та одного окремо розташованого закладу на 240 місць. Також в Оболонському районі з’явиться і новий комплекс об’єднаних закладів загальної середньої освіти з закладом професійної освіти, який розраховано на 1500 учнів, у тому числі 1440 учнівських місць загальної освіти та 60 місць для отримання професійної освіти.

Другим важливим напрямом реалізації планів є забезпечення району закладами медичного обслуговування. У документації запроектовані амбулаторії сімейного лікаря загальної практики (нормативна потреба 150 відвідувань у зміну) на перших поверхах житлових будинків, що заплановані до будівництва уздовж вул. Проектної, 1.

Також проєкт детального плану передбачає заходи із розвитку інженерно-транспортної інфраструктури, спрямовані на організацію комфортних та безпечних зв’язків наявного житлового масиву із проектним комплексом, до складу якого увійшли об’єкти соціальної інфраструктури.

Урешті, згідно з містобудівною документацією, заплановано організацію маршруту транспорту Великою Кільцевою дорогою, будівництво другого підземного та надземного переходів.

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Раніше повідомлялося, що іпотека в Україні під 7 відсотків: за два місяці видано 238 кредитів.

Джерело