Реєстрація /

В Києві триває будівництво 17 доріг і мостів

Роботи не зупинили.

На сьогодні активні роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту дорожньої інфраструктури тривають на 17 об’єктах. Це як дороги, так і мости і шляхопроводи.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Серед найближчих планiв – до кінця квітня завершити I етап виконання робіт та відновити рух автотранспорту і пішоходів у напрямку центру міста на Борщагівському шляхопроводi. До кінця травня буде влаштовано середнiй шар дорожнього покриття на просп. Любомира Гузара та повнiстю завершенi роботи з реконструкції вул. Покровської, капітального ремонту вулиць Микільсько-Ботанічної та Пушкінської, пішохідного мосту через лінію швидкісного трамваю біля кінотеатру «Лейпциг», шляхопроводiв на перетинi вул. Богатирськоï i просп. Степана Бандери та вул. Богатирськоï й Оболонського проспекту в напрямку станцiï метро «Почайна», – сказав Густєлєв.

Крім того, у травні планується розпочати асфальтування проїжджої частини Подільсько-Воскресенського мостового переходу, а до літа завершити всі роботи з будівництва Шулявського шляхопроводу.

Раніше повідомлялося, що мер столиці України Віталій Кличко оголосив про початок карантину в Києві з 12 березня. До кінця місяцу в Києві будуть проводитися протиепідеміологічні заходи у зв'язку поширенням коронавіруса в Європі і світі.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Джерело