Реєстрація /

У Петропавлівській Борщагівці готуються побудувати споркульткомплекс

Відкриті торги з особливостями призначені на 4 вересня 2024 року.

Влада Петропавлівської Борщагівки (Бучанський район Київщини) оголосила тендер на проект будівництва у селі нового об'єкту – спортивно-культурного комплексу. Як виглядає за вказаними в оголошенні на Prozorro термінами, на розробку проекту будівництва у майбутнього підрядника буде півроку, не більше.

Про це стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, Борщагівська сільрада готова заплатити 8 млн 837 тис. 230 гривень за розробку проектної документації, необхідної для побудови у селі спортивно-культурного комплексу (з укриттям).

Як йдеться у тендерній документації (додаток 2 на сторінці оголошення про тендер), «Спортивно-культурний комплекс «Борщагівський» складається з укриття подвійного призначення, яке розташоване на підвальному поверсі та служить як тир, у той час як не працює, як укриття; спортивної та культурної частини. Спортивна частина поєднує в собі зали для занять футболом (каркасно-тентова споруда), волейболом, баскетболом, тенісом, мініфутболом (універсальний зал для глядачів) залом для дзюдо, боксом, сквошем, стрейчингом і йогою. Культурна частина складається з актової зали на 500 місць, художніх майстерень, танцювального залу та сучасної бібліотеки.

Відкриті торги з особливостями призначені на 4 вересня 2024 року (виконання проекту замовник чекає до 31 березня 2025 року).

Раніше повідомлялося, що ринок житлової нерухомості України показує поступове відновлення.

Джерело