Реєстрація /

У Парку Перемоги облаштують тенісні корти


Знайшли інвестора.

На території парку «Перемога» у Дніпровському районі Києва облаштують тенісні корти з технічною зоною. Проект реалізують за кошти інвестора.

Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1397.

Орієнтовна площа облаштування тенісних кортів становитиме 0,77 гектарів. Тут  розмістять тенісні корти та проведуть благоустрій території. Зокрема, встановлять урни, освітлення та облаштують ФЕМ-покриття. Проект не передбачає капітального будівництва, спорудження огорож та інших заборонених законодавством об’єктів.

Облаштування відбуватиметься виключно шляхом встановлення збірно-розбірних конструкцій, де буде розміщено адміністративні та технічні приміщення.

Замовником реалізації проекту визначено комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва. Підготовчі (передінвестиційні) роботи покладено на КП «Київське інвестиційне агентство».

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело