Реєстрація /

У метро запрацювала нова відеоінформаційна система

Пасажирам демонструватимуть корисну інформацію.

У столичному метрополітені запустили у роботу оновлену відеоінформаційну систему. Вона передає навігаційні дані, креативні ролики про правила підземки, а також веде відеонагляд у вагонах під час руху поїзда.

Про це проінформували у КП «Київський метрополітен».

«Пасажири отримуватимуть дані про напрямок руху, наступні станції, пересадки, а також цікаві правила метро та іншу необхідну інформацію. А відеонагляд у вагонах – це додатковий рівень безпеки під час поїздки. Такий проект – гарний приклад співпраці бізнесу з містом та комунальним підприємством»,– каже заступник начальника КП «Київський метрополітен» Дмитро Пеклун.

Система складатиметься із 2400 моніторів у вагонах. Спочатку їх встановлять та протестують на модернізованих поїздах, а потім поступово на усіх.

«У рамках пілотних запусків ми уже врахували побажання пасажирів, зокрема, щодо годинника на екранах, створено рухомий рядок для оперативної інформації та ексклюзивні візуалізації руху поїздів із дронів», – пояснює директор ТОВ «Транс-Медіа» Олег Хаврук.

Читайте також: В які квартири інвестувати в Києві: новобудови дорожчають, «вторинка» продовжує падіння

Наразі у ротації буде 9 роликів, зокрема, про зручність користування карткою метро, необхідність поступатися місцем, знімати наплічник та не заступати за обмежувальну лінію.

Джерело