Реєстрація /

Тендер з пошуку підрядника для будівництва метро на Виноградар призупинили

Поскаржилися на процедуру тендеру.

Київський метрополітен призупинив тендер на будівництво метро на Виноградар через скаргу одного з учасників аукціону до Антимонопольного комітету.

Учасник тендеру – компанію БК «Адамант» з Мукачево вирішили оскаржити тендер через відмову в участі. Їх не допустили до процедури через ненадання та невідповідність окремих документів. 
Компанія вважає, що її виключили з тендера протиправно, та наполягає, що подала всі документи, а вказані зауваження замовника називає формальними.

Окрім того, вони вважають, що столичний метрополітен незаконно допустив до тендера «Київметробуд».
Київський метрополітен вшосте переніс аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії через відсутність пропозицій.

Фінансування витрат на будівництво лінії метрополітену буде здійснюватися за кошти міського бюджету. 

Раніше повідомлялося, що затверджено проект будівництва першої черги ділянки Сирецько-Печерської лініїКиївського метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар.

Про це стало відомо з розпорядження Київської міськдержадміністрації.

Розпорядженням затверджено проект будівництва ділянки Сирецько-Печерської лінії метрополітену від станції «Сирець» на житловий масив Виноградар з електродепо у Подільському районі. Планують будувати ділянку від станції «Сирець» до станції «Проспект Правди» з двома станціями «Мостицька» і «Проспект Правди» і ділянкою вилочного відгалуження в бік станції «Виноградар».

Стаття по темі: Нові будівельні норми України: ще багато роботи


 

Джерело