Реєстрація /

Один вхід зі станції метро «Тараса Шевченка» закриють на два місяці

Будуть робити сквер поруч.

У Києві закриють вхід/вихід з підземного переходу станції метро «Тараса Шевченка» в напрямку вул. Оленівської. Він не буде працювати протягом 2 місяців – до 31 жовтня.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби «Київського метрополітену».

«З 3 вересня по 31 жовтня 2018 року закритий вхід/вихід підземного переходу станції метро «Тараса Шевченка» в напрямку вул. Оленівської, з боку ПрАТ «Київмлин»», – сказано в повідомленні.

Відзначається, що тимчасове закриття входу/виходу пов'язано з створенням скверу на вулиці Межигірській, 83 комунальним об'єднанням «Київзеленбуд».

У той же час Київський метрополітен призупинив тендер на будівництво метро на Виноградар через скаргу одного з учасників аукціону до Антимонопольного комітету.

Учасник тендеру – компанію БК «Адамант» з Мукачево вирішили оскаржити тендер через відмову в участі. Їх не допустили до процедури через ненадання та невідповідність окремих документів. 
Компанія вважає, що її виключили з тендера протиправно, та наполягає, що подала всі документи, а вказані зауваження замовника називає формальними.

Стаття по темі: Нові будівельні норми України: ще багато роботи

Окрім того, вони вважають, що столичний метрополітен незаконно допустив до тендера «Київметробуд».
Київський метрополітен вшосте переніс аукціон на будівництво ділянки Сирецько-Печерської лінії через відсутність пропозицій.

Джерело