Реєстрація /

У квітні активізувався попит на заміські будинки і дачі

Це вплив традиційного сезонного фактора.

Квітень став найактивнішим місяцем на ринку купівлі-продажу вторинної нерухомості столиці. Покупці цікавилися всіма типами об'єктів: як квартирами, так і заміськими будинками і нежитловими приміщеннями.

Про це розповіла Генеральний директор АН «Благовіст» Олена Бібєрова.

«В середині весняного сезону традиційно підвищилася активність потенційних покупців. У квітні до нас надійшло в 1,5 рази більше дзвінків, ніж в березні. Відновлюється інтерес до придбання нежитлових приміщень та заміських будинків. Піднялася нижня цінова планка придбання житла. Все це свідчить про пожвавлення та позитивні тенденції на ринку нерухомості», – прокоментувала ситуацію керівник ріелторської компанії.

При цьому на ринок оренди сильно вплинув сезонний фактор, який активізував попит на заміські будинки і дачі у всіх цінових сегментах.

«Квітень приніс нам традиційний сезонний приріст попиту на оренду заміських і дачних будинків. Також продовжує посилюватися активність малого та середнього бізнесу, що тягне за собою попит на оренду офісів та комерційних об'єктів. В цілому, поточну весну можна назвати найбільш активною та продуктивною за минулі кілька років», – поділилася спостереженнями Олена Бібєрова.

Джерело