Реєстрація /

У Києві з’явилося 300 гектарів парків та скверів з початку року

Проголосували за рішення.

З початку року депутатський корпус Київської міської ради вже підтримав створення понад 300 гектарів парків, скверів та зелених зон з метою збереження статусу європейської зеленої столиці.

Про це повідомив депутат Київської міської ради, голова постійної комісії з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайло Терентьєв в інтерв’ю виданню «Вечірній Київ».

За словами депутата, для забезпечення майбутнього облаштування, належного стану та комплексного догляду територій майбутні зелені зони передають у постійне користування КО «Київзеленбуд» та районним комунальним підприємствам по утриманню зелених насаджень.

«Навесні було проведено два історичних засідання Київської міської ради, де ми проголосували за надання понад 200 гектарів територій для облаштування нових зелених зон, та продовжуємо підтримувати такі проєкти рішень. Також це допоможе унеможливити забудову територій. Але, якщо при будівництві інвестор зазіхає на зелену зону, то цим вже займатимуться контролюючі органи», – зазначив Михайло Терентьєв.

Стаття по темі: Найбезпечніші і найризикованіші схеми покупки квартир на первинному ринку

Раніше стало відомо, скільки побудудували нерухомості у Києві за 5 місяців.

Джерело