Реєстрація /

У Києві змінять рух тролейбусів на тиждень (нова схема руху)


Роблять ремонт дороги.

З 4 вересня по 13 вересня буде тимчасово змінено маршрути тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н.

Про це повідомили у пресслужбі Київпастрансу.

«Проводяться ремонтні роботи на шляхопроводі на перетині просп. Перемоги та просп. Повітрофлотський, – йдеться у повідомленні.

Із 00:20 до 05:20 рух тролейбусів буде організовано:

Маршрут № 92Н – від просп. Свободи до вул. Данила Щербаківського за діючим маршрутом, далі – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Юрія Іллєнка – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський, далі за діючим маршрутом.

Маршрути № 93Н, 94Н – відповідно від вул. Чорнобильської та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги за діючими маршрутами, далі – вул. Данила Щербаківського – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Юрія Іллєнка – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський – вул. Івана Огієнка – залізничний вокзал «Південний».

ремонт дороги

Читайте також: Найдешевші квартири в Києві в 2020 році: який бюджет на покупку та безпека угоди

Раніше повідомлялося, що у рамках підготовки до нового навчального року 2020-2021 комунальні підприємства дорожньо-транспортної галузі столиці реалізують проєкт «Безпечна дорога до школи», який має на меті покращення інфраструктури та стану безпеки дорожнього руху біля навчальних закладів Києва.

Джерело