Реєстрація /

У Києві хочуть розмістити МАФи з продуктами біля житлових будинків по всьому місту

Знайдуть інвестора.

Влада Києва планує розмістити кіоски з продуктами в усіх районах столиці біля житлових будинків. Для реалізації цього проекту влада хоче провести інвестиційний конкурс.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби Київської міськдержадміністрації.

Планують розмістити мережу магазинів у тимчасових спорудах в межах пішої доступності від житлових будинків в десяти районах столиці. Планується, що асортимент товарів цих магазинів буде складатися з соціально затребуваних сортів хліба, м'яса птиці, яєць, молока і молочних продуктів.

Раніше повідомлялося, що за останні п’ять років у столиці демонтовано 13 тисяч незаконно встановлених елементів благоустрою. Це майже удвічі більше, ніж за попередній аналогічний період.

Читайте також: Попит на квартири в новобудовах Києва виріс через коливання долара

Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

«Насамперед демонтуються тимчасові споруди, що встановлені без відповідної документації і ті, що крадуть електроенергію у житлових будинків. Так, на місці стихійних торгових точок біля станцій метро «Контрактова площа» та «Політехнічний інститут» облаштовані зелені зони для відпочинку. Також звільнено від хаотичних кіосків територію біля станцій метро «Тараса Шевченка», «Мінська» та ще багато інших місць», – сказав Панчій.

Джерело