Реєстрація /

У центрі на 8 місяців обмежать рух через реконструкцію електромереж

Розроблять транспорту схему.

Через реконструкцію електричних мереж тимчасово обмежать рух транспортних засобів із зайняттям проїжджої частини та тротуару до 31 липня 2019 року на вулиці Софіївській, Софійській площі, вулиці Володимирській, вулиці Золотоворітській, провулку Георгіївському, вулиці Рейтарській, вулиці Стрілецькій, вулиці Олеся Гончара, вулиці Ярославів Вал, Львівській площі, вулиці Січових Стрільців. Підписано відповідне розпорядження Київської міської державної адміністрації.

Виконавець робіт – ПАТ «ДТЕК Київські електромережі», яке має розробити, погодити з Управлінням патрульної поліції в м. Києві та подати на затвердження до Департаменту транспортної інфраструктури схему організації дорожнього руху на період реконструкції. На час виконання робіт ПАТ доручено забезпечити вільний та безпечний рух пішоходів і транспортних засобів, дотримання Правил благоустрою міста Києва та встановити технічні засоби регулювання дорожнього руху.

Стаття по темі: Відсотки по іпотеці в 2018 році: рейтинг банків України

Реконструкція електричних мереж у Шевченківському районі надасть змогу уникнути аварійних ситуацій на територіях центральних вулиць міста, як наслідок, підвищиться техніко-економічний рівень та якість постачання електроенергії.
 

Джерело