Реєстрація /

У 2019 році на ремонт доріг витратять 56 мільярдів гривень

Влада озвучила плани з ремонту на наступний рік.

Кабінет Міністрів України закладає 56 млрд. грн. на виконання дорожніх робіт в 2019 році. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

«Наступний рік – на дорожнє будівництво буде виділено 56 млрд. грн. На місцеві дороги виділяємо 17 млрд. грн. І я вимагаю, аби за кожну гривню звітували перед громадянами», – сказав Глава Уряду.

Загальний обсяг виділених коштів на дорожні роботи в 2018 році склав 47 млрд. грн, з них 11,5 млрд. грн. направлені на місцеві та комунальні дороги.

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Раніше повідомлялося, що станом на 1 серпня Службою автомобільних доріг Київської області з передбачених на ремонти доріг в 2018 році 1 млрд. 340 млн. гривень фактично було використано всього 85 млн. гривень. Лише 3 липня розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації було затверджено перелік об'єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування в Київській області на 2018 рік. Всього згідно з цим переліком передбачається ремонт  395 кілометрів асфальтового покриття на Київщині. З них понад 100 об'єктів поточного середнього ремонту автодоріг по всій області і три об'єкти, де передбачається проведення капітального ремонту.

Джерело