Реєстрація /

Труханів острів упорядкують за 28 мільйонів гривень

Місто знайде підрядника.

КП «Київський центр розвитку міського середовища» оголосило тендер на благоустрій територій Труханового острова в Дніпровському районі столиці. За роботи мають намір заплатити 28 млн. 600 тис. грн.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Згідно з технічним завданням, підрядник до 28 вересня 2018 року має виконати ряд робіт – підготовчих, земляних та будівельних. Планується знести зелені насадження (викорчують більше 30 дерев), облаштують доріжки та майданчики, встановлять МАФи, 5 тимчасових споруд, 4 болларди на сигналізації (огороджувальні стовпи), лавочки та урни, а також тренажери і дитячі майданчики. Крім того, планують висадити нові рослини – дерева, кущі. Також підрядник повинен буде змонтувати водопровід і каналізацію, систему зрошення і провести ряд робіт по забезпеченню електрики.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій – 4 липня. В цей же день відбудеться аукціон.

Раніше комунальне підприємство «Київміськрозвиток» заявило про намір укласти договір з ТОВ «Північноукраїнський будівельний альянс» на благоустрій ландшафтного парку в Солом'янському районі. Компанія стала переможцем тендеру.

Також Україна планує застосовувати досвід Японії у питаннях розвитку мережі національних природних парків. Бюджетом передбачено суттєве збільшення коштів для парків. Цього року мають почати робити туристично-інформаційні центри у парках.

Джерело