Реєстрація /

На третю чергу реконструкції парку «Кіото» витратять майже 50 мільйонів гривень

Оголосили тендер.

КП «Київміськрозвиток» оголосило тендер на 3 чергу реконструкції парку Кіото у Деснянському районі Києва. Очікувана вартість ремонту становить 49 млн. 29 тис. грн. Роботи повинні бути виконані до 25 грудня 2018 року.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

Учасники можуть подати заявку на участь в тендері до 21 червня 2018 року. Торги відбудуться 22 червня 2018 року. Єдиним критерієм, за яким буде визначатися переможець в торгах, є ціна.

Відповідно до документації, переможець повинен буде провести демонтажні роботи, облаштувати доріжки (в тому числі велосипедні) з ФЕМ, облаштувати майданчик для збору твердих побутових відходів, облаштувати велодоріжки з асфальто-бетонним покриттям. Також він повинен буде побудувати дитячий та спортивний майданчики, встановити велопарковки, інформаційні щити, лавочки, урни і провести озеленення території. Крім того, переможець повинен буде забезпечити облаштування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Як зазначено в документації, в парку планується створити зовнішнє освітлення, системи відеоспостереження та забезпечити бездротовий інтернет.

Джерело