Реєстрація /

Тарифи на гарячу воду та тепло для киян не змінили

Офіційно залишили тарифи, що діяли раніше.

Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» офіційно повідомило, що з 1 травня тарифи на виробництво теплової енергії та послуги централізованого опалення і гарячого водопостачання для кінцевих споживачів змінюватися не будуть. Чинними лишаються тарифи, що діють з 1 січня 2019 року. У підприємстві звертають увагу: для їх КП діє ціна природного газу за договором постачання відповідно до Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2018 р. № 867.

Якщо тарифи на теплову енергію та послуги централізованого опалення і гарячого водопостачання для споживачів будуть переглядатися у подальшому (відповідно до ціни природного газу або інших чинників) – підприємство повідомить про це додатково.

Стаття по темі: Що зміниться з 1 травня в Україні: нова ціна на газ, вводиться пеня на борги по комуналці

Раніше повідомлялося, що переоформлення субсидій на наступний опалювальний період розпочалося з 1 травня 2019 року в автоматичному режимі. Воно торкнеться 90% отримувачів субсидій.

Джерело