Реєстрація /

Шукають підрядника для будівництво розв’язок на трасі Київ-Одеса

Проведуть тендер.

«Укравтодор» оголосив закупівлю робіт з будівництва транспортних розв’язок на дорогах, які з’єднують Київ з іншими містами.

Компанія запрошує підрядників подати тендерні пропозиції на виконання робіт, що фінансуватимуться з коштів кредиту, за такими лотами:

  • Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 1, км 15+390;
  • Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M05 Київ – Одеса: Лот 2, км 21+847;
  • Будівництво транспортної розв’язки на автомобільній дорозі M06 Київ – Чоп: Лот 3, км 21+767.

Процедура закупівлі відбуватиметься відповідно до принципів і правил закупівлі товарів, робіт і послуг Європейського банку реконструкції та розвитку.

Будівництво вказаних транспортних розв’язок забезпечить розвантаження транспортних вузлів на зазначених міжнародних автомобільних дорогах, а також поліпшить безпеку руху в місцях концентрації транспорту на підходах до міста Києва, що, в цілому, позитивно вплине на розвиток дорожньої інфраструктури.

Аналітика по темі: Детальний план території: складно розробити і просто скасувати?
 
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України пропонує внести ці зміни у державні будівельні норми щодо проектування автомобільних доріг загального користування (ДБН В.2.3-4-2015 «Автомобільні дороги. Частина І. Проектування. Частина II. Будівництво»). Проект змін до ДБН розробляється ДП «ДерждорНДІ».

Джерело