Реєстрація /

Стало відомо, скільки коштує оренда робочого місця в коворкінгу в Києві

Ринок коворкінгів активно розвивається.

Середня вартість робочого місця в коворкінгу в Києві становить від 70 до 300 дол. на місяць, при цьому, чим ближче до центру міста – тим вище ціна.

Про це повідомили аналітики компанії CBRE.

Таким чином, діапазон витрат для приватних офісів в коворкінгу – вище, починаючи від 100 дол. на місяць і досягаючи 700 дол. на місяць.

Стаття по темі: Комерційні довгобуди: чи є у них майбутнє?

«Популярністю серед клієнтів в Києві користуються два ключових формати: відкриті простори і приватні офіси. Так, попит на місце для відкритого простору, будь то концепція незакріпленого або відведеного робочого місця, трохи домінує з показником 55%. З метою отримання максимальної економічної вигоди більше 80% користувачів вибирають щомісячний тарифний план, а не щоденний або щотижневий, оскільки щомісячні плани зазвичай призводять до ставок в 1,5-2 рази нижче, ніж пропоновані на щоденній основі», – говорят експерти.

Стаття по темі: Комерційна нерухомість Києва у 2017 році: ріст або передумови для нього у всіх сегментах

Що стосується того, хто формує попит на такі робочі місця, то за даними аналітиків попит на колективні робочі простори в Києві надходить від фахівців ІТ та бізнес-послуг у віці від 25 до 44 років, які працюють віддалено в якості підприємців та консультантів, або в складі невеликих проектних команд і стартап компаній.

Аналітика по темі: Огляд ринку новобудов Києва: червень 2018 р.
.

Джерело