Реєстрація /

Стадіон «Русанівець» після реконструкції може стати тренувальною базою для олімпійців 


Роботи продовжують.

Стадіон «Русанівець» у Дніпровському районі на вул. Ігоря Шамо, 10-12 після конструкції може стати новою тренувальною базою для легкоатлетів.

За словами виконавців робіт, рівень стадіону буде відповідати рівню сучасних олімпійських об’єктів. Про це повідомили у КП «Житлоінвестбуд-УКБ», яке виступає замовником реконструкції.

На сьогодні вже виконана дренажна основа із щебню і відсіву для подальшого укладання штучної трави на футбольному полі. На бігових доріжках покладено чорновий шар асфальту, який надалі буде покритий сучасним спортивним поліуретановим покриттям. Демонтовані залишки конструкцій старих аварійних трибун, і виконана основа для облаштування нових обладнаних навісом трибун на 480 місць. Закладено фундамент і розпочато монтаж металевих конструкцій павільйону, у якому передбачені необхідні для повноцінного функціонування стадіону приміщення: роздягальні для спортсменів із душовими і санвузлами, санвузли для глядачів, медпункт, тренерські, приміщення для зберігання спортивного інвентарю та пункт охорони з відеоспостереженням.

Стаття по темі: За скільки реально купити квартиру в Києві в 2018 році

За проектом залишилося завершити будівництво адміністративної будівлі, провести зовнішнє електропостачання, освітлення, зовнішні мережі водопроводу і каналізації, а також звести надійну огорожу території стадіону. Буде встановлено чергове і спортивне освітлення, спортивне інформаційне табло, проведено благоустрій території, а сам стадіон буде оснащений необхідним спортивним інвентарем.

Планується, що стадіон буде відкритий навесні наступного року. 
 

Джерело