Реєстрація /

У Київській області побудують 7 стадіонів

Виділять гроші з бюджету.

Київська обласна державна адміністрація виділить кошти для побудови спортивних стадіонів в семи районах Київщини. Три стадіони відкриються вже цього літа на Вишгородщині і Іванковщині.

Про це стало відомо із заяви голови КОФФ Ярослава Москаленко.

«Вже влітку цього року практично одночасно відкриємо стадіони в Вишгороді на території школи №3, в селі Пірнове Вишгородського району і в Іванківському районі. На останній зустрічі з Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом я отримав запевнення, що кошти на добудову цього стадіону вже виділені. Що стосується стадіону в Пірнове, то побудоване футбольне поле буде єдиним у своєму роді на всю Лівобережну Вишгородщину. Без п'яти хвилин Бровари матимуть нове поле стандартного розміру і друге – вже зі штучним покриттям – на території училища фізкультури. Загалом, як і було задекларовано, йде узгодження по семи стадіонах в Славутичі, Василькові, Фастові, Ставище, Рокитному», – сказав Москаленко.

Колегія обласної адміністрації затвердила план фінансування, залишилася облрада. Депутати обіцяють підтримати ініціативу адміністрації.

Раніше повідомлялося, що виділять 10 мільйонів гривень на відновлення стадіону «Старт».

Джерело