Реєстрація /

Школи і дитячі садки Київської області перевіряють на предмет пожежної безпеки

Інспекція працює в багатьох школах.

Державна служба з надзвичайних ситуацій перевіряє школи та дитячі садки Київської області на готовність навчальних закладів до можливої ​​пожежної небезпеки.

«Можна сказати, що заклади освіти до нового навчального року готові, але потрібно ще виконати заходи капітального характеру, у т. ч. монтаж пожежних сигналізацій», – заявив інспектор Фастівського районного сектора ГУ ДСНС в Київській області Олександр Мусієнко.

У школах мало не в кожному кутку повинні бути справні вогнегасники, покажчики до аварійного виходу, куточок пожежної безпеки та пожежна сигналізація.

Закінчити перевірку навчальних закладів Київщини планують до кінця вересня, тоді ж будуть з'ясовувати, наскільки діти підготовлені до евакуації.

Стаття по темі: Житло як інвестиція: 25% квартир в Києві купують для здачі в оренду

Раніше повідомлялося, що Київ судиться з 33 об'єктами з масовим перебуванням людей. У них за результатами проведених позапланових перевірок порушено правила протипожежної безпеки. Серед таких об'єктів виявилися Національний музей народної архітектури та побуту України, Універмаг «Дитячий Світ» на вулиці Малишка, 3, Дитяча міська клінічна лікарня № 5, Універмаг «Україна» на площі Перемоги, 3, ТРЦ Sky Mall і інші.

Джерело