Реєстрація /

Ремонтувати парк на Троєщині будуть ще 1,5 року

Вже йде третя черга реконструкції.

Продовжуються роботи з будівництва третьої черги парку з водними об’єктами вздовж проспекту Шухевича. Наразі триває розчищення ставка, його санітарне покращення та підготовчі роботи до облаштування благоустрою навколо нього.

Про це повідомив в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко.

«Будівництво третьої черги парку планується протягом цього й наступного років. Будуть влаштовані доріжки, розчищена водойма, облаштовані місця для рибалок, спортивний майданчик, альтанки, громадська вбиральня, будинок садівника та інше», – зазначив Олександр Савченко.

Перші дві черги парку на проспекті Шухевича були збудовані впродовж 2018-2020 років. І мешканці Києва отримали сучасний парк замість занедбаної території навколо штучних водойм.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що у 2019-2021 роках реставрують комплекс стадіону «Старт». Ремонт торкнеться нежилих будівель на вулиці Шолуденка, 26-28/4 у Шевченківському районі.

Відповідне доручення дано розпорядженням КМДА № 1008.

Зокрема, замовником робіт визначено комунальне підприємство «Спортивний комплекс «Старт». Підприємство має забезпечити цього року розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження, а також подбати про отримання дозволів на проведення робіт від Міністерства культури України та Департаменту охорони культурної спадщини.

Джерело