Реєстрація /

Ремонтні роботи на столичних мостах не припиняються

Рух мостом Метро ускладниться.

З 19 до 25 жовтня відбуватиметься ремонт асфальтобетонного покриття на мосту Метро через Русанівську протоку. Через це рух транспорту буде обмежено до однієї смуги руху в кожному напрямку.

Разом з тим, вже до кінця року обіцяють завершити ремонт Пішохідного моста.

Як зазначив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, з липня по жовтень виконано робіт на 2 млн. 650 тис. грн. із запланованих на поточний ремонт 9 млн. гривень. Чиновник запевняє, що до кінця року роботи виконають в повному обсязі.

Наразі покладено асфальтобетонне покриття та тротуарну плитку на підходах до мосту, встановлено чавунні перила та фізичні перепони на підходах до мосту, встановлені контейнери для збору твердих відходів. Додатково пофарбовано перильні огорожі, стовпи освітлення, підвіски та ланцюги на мосту.

Прохідна частина на оновленому мості буде розділена на зони: дві зелені, завширшки у 2 метри – пішохідні, центральна червона 4-метрова – двостороння велосипедна доріжка.

Парковий пішохідний міст через Дніпро збудовано в 1957 році. Він з’єднує центральну частину Києва з Трухановим островом. Довжина мосту складає 426 метрів.

Нагадаємо, що ремонти моста Метро та моста через Русанівську протоку раніше анонсували на 2018 рік.

Джерело