Реєстрація /

Припарковані автомобілі біля столичних шкіл евакуюють


Батьків просять паркуватися за правилами.

Інспекторами з паркування відпрацьовано хаотичне паркування біля столичних шкіл. Особливо це стосується паркування на тротуарі та на проїзній частині в другому ряді. 

«Пам'ятайте: якщо Ваше авто перешкоджає руху або створює загрозу безпеці пішоходів, то це дає повноваження інспекторам з паркування спільно з Патрульною поліцією Києва евакуювати Вашого «коня» на штраф майданчик», – повідомив начальник столичної Інспекції з паркування Дмитро Рахматуллін.

Повернути транспортний засіб можна лише після сплати штрафу. Окрім того, порушники мають сплатити і вартість послуги із транспортування і зберігання автівки на штрафмайданчику.

Нагадаємо, якщо автомобіль евакуйовано, то потрібно звернутися до:
1. Управління патрульної поліції у м. Києві ДПП, м. Київ, вул. Народного Ополчення, 9. Тут Ви забираєте постанову та інші документи.
2. ДП МВС України «Інформ-Ресурси»: м. Київ, вул. Митрофана Довнар-Запольського, 8. За цією адресою проводите необхідні оплати.
3. Авто зберігається на одному зі штрафмайданчиків ДП «Інформ-Ресурси»; на якому саме – повідомляє ДП.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що у Києві евакуювати авто, які не дотримуються правила парковки будуть 150 інспекторів, яким обіцяють зарплату в 10,2 тисяч гривень.

Джерело