Реєстрація /

Повірку лічильників у Києві можна замовити онлайн


Повіряти прилади потрібно раз на 4 роки.

Усі прилади обліку раз на чотири роки або з періодичністю, що вказана у паспорті приладу, обов’язково мають бути вчасно повірені. 

Це визначено в Законі України «Про метрологію та метрологічну діяльність».

Щоб замовити повірку лічильників води та опалення достатньо залишити заявку за посиланням: cks.com.ua/services/request.

Замовляючи повірку через сайт ЦКС, потрібно вказати контактні дані, кількість лічильників та обрати вид послуги: повірка з демонтажем або без демонтажу.

Читайте також: ТОП-5 порад, як зменшити електроспоживання, працюючи із дому

Також можна обрати опцію, щоб інформація за результатами повірки була внесена у програмний комплекс виконавців послуг, а свідоцтва про проходження повірки – доставлені у поштову скриньку за обраною адресою (послуга «клієнт-сервіс») або після проходження повірки самостійно надіслати фото чи скан-копії свідоцтв про придатність приладів обліку, актів виконаних робіт при проведенні повірки та фото лічильників на поточну дату:
•    через месенджер у Facebook;
•    за допомогою Skype.

Раніше повідомлялося, що до кінця 2020 року фахівці ДТЕК Київські електромережі безкоштовно замінять електролічильники більше 28 тисячам клієнтів. Замість старих приладів обліку їм встановлять нові та сучасні, які допомагають заощаджувати. Енергетики закликали киян допускати співробітників енергокомпанії у власні помешкання для виконання монтажних робіт та розповідають, як упевнитись, що до них в оселю завітав саме співробітник ДТЕК.

Джерело