Реєстрація /

Повернення «Українських корівок»: на Виноградарі відкрили виставку артоб’єктів

Цікава артподія у житті столичного Виноградаря: у ЖК «Варшавський» до кінця місяця триватиме виставка скульптур «Українські корівки», яку Stolitsa Group організувала для жителів мікрорайону спільно з брендом «Молоко від фермера». Виставку урочисто відкрили на території житлового комплексу 9 вересня.

Протягом трьох місяців на запрошення фуд-бренду «Молоко від фермера» одинадцять українських художників працювали у творчій майстерні над розписом двометрових корівок, трансформуючи їх у фантастичні артоб'єкти – символи свободи, самовираження та креативної енергії.

Підсумком цієї співпраці стала виставка скульптур «Українські корівки», мета якої – зробити мистецтво доступним для кожного.

У проєкті взяли участь вітчизняні митці Ліліт Саркісян, Соня Морозюк, Маша Туманова, Kosko, Анна Богданова, Олександра Величко, Анна Богачук, Art Banditka, Катерина Дашивець, Braty.

Виставка скульптур «Українські корівки» в ЖК «Варшавський»

До відкриття виставки у ЖК «Варшавський» на столичному Виноградарі  9 вересня організатори провели велике родинне свято зі смачними подарунками та веселими інтерактивами. Гості могли скуштувати натуральне морозиво, мигдальні круасани та інші смаколики від фуд-бренду.

Під час події жителі й гості мікрорайону мали змогу відвідати фуршет, зробити світлини у фотозоні, брендованій яскравим декором і сезонними квітами, та гарно відпочити під сет легкої музики від відомих столичних діджеїв.

Виставка скульптур «Українські корівки» в ЖК «Варшавський»

На відкритті виставки також діяла зона «Молоко від фермера», де відвідувачів пригощали смачним морозивом, напоями та випічкою. А для малечі провели мистецькі майстер-класи. Усі діти-учасники також отримали смачні презенти від організаторів заходу.

Виставка скульптур «Українські корівки» в ЖК «Варшавський»

Виставка у ЖК «Варшавський» триватиме до 30 вересня. Тому всі охочі ще мають змогу прийти помилуватися витворами мистецтва й зробити фото на згадку.

Після цього на артоб’єкти чекає нова локація, про яку пізніше буде повідомлено на офіційних ресурсах організаторів.

Джерело