Реєстрація /

Пішохідний міст біля кінотеатру «Лейпциг» відремонтують до травня

Роботи зараз у активній стадії.

Тривають роботи з оновлення пішохідного мосту на проспекті Леся Курбаса біля кінотеатру «Лейпциг». Відео мер Києва Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Тривають роботи з оновлення пішохідного мосту на проспекті Леся Курбаса біля кінотеатру «Лейпциг». Цей міст через лінію швидкісного трамваю перебував уже в аварійному стані. Тому ми закрили його на капітальний ремонт. На об’єкті вже змонтували металеву прогонову будову, металоконструкції та покрівлю пішохідної галереї. Завершують роботи з монтажу металоконструкцій сходових прибудов та ліфтових башт, а також – із облицювання фасадів», – написав Віталій Кличко.

За його словами, фахівці мають ще облаштувати сходи, нову зливову каналізацію, встановити зовнішнє освітлення, контактну мережу трамвая, встановити ліфти для маломобільних груп населення та озеленити прилеглу територію. Роботи з повного оновлення пішохідного мосту завершать до кінця травня.
 

Стаття по темі: Новий Генплан Києва: як буде розвиватися столиця, скільки побудують житла і куди прокладуть метро

Раніше повідомлялося, що у Києві зроблять комплексне обстеження і випробування Шулявського шляхопроводу. За 1,5 млн. гривень науково-виробниче підприємство «Мостовий центр» в найближчі місяці перевірить конструкцію нового шляхопроводу.

Джерело