Реєстрація /

Після реконструкції відкрили легкоатлетичний манеж на Березняках

Можна проводити міжнародні змагання.

Після реконструкції відкрили легкоатлетичний манеж Київської міської школи вищої спортивної майстерності, що на Березняках.

«Манежу – 40 років, і він вже не відповідав сучасним вимогам. Тому до старого приміщення, в якому здійснили термомодернізацію і повністю замінили інженерне обладнання, прибудували дві одноповерхових і одну двоповерхову будівлю», – сказав Віталій Кличко.

Після реконструкції на території манежу з’явилися сучасний зал із трибунами на 300 місць, тренувальні зали, зокрема, з біговими доріжками. Є майданчик для стрибків у довжину. А також – зали для боксу, настільного тенісу та вільної боротьби, нові роздягальні та душові.

Для манежу закупили понад 1,3 тис. одиниць професійного спортивного обладнання, виготовленого в Україні, Європі та США.

Вмонтовані у покриття манежу датчики підраховують кола під час бігу на 3-5 км. Також є система фіксації фальстарту та фотофінішу, яка дозволяє відстежувати результати великої кількості учасників змагань. На інформаційні табло автоматично виводиться результат змагань.

Будівля манежу є енергоощадною та має сучасні системи вентиляції та опалення. Створені умови і для комфортного пересування людей з інвалідністю. Здійснили і благоустрій території навколо спортивного приміщення.
 

Манеж на БерезнякахМанеж на БерезнякахМанеж на Березняках

Раніше повідомлялося, що наступного року найбільше видатків із міського бюджету буде спрямовано на галузь ЖКГ, транспортну інфраструктуру та освіту.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Загалом на капітальні видатки у 2020 році проєктом Програми передбачено 14,56 млрд. грн.

Таким чином, на продовження робіт за пріоритетними для міста об’єктами у сфері житлово-комунального господарства проєктом Програми на 2020 рік передбачено 5,2 млрд грн. 

Джерело