Реєстрація /

Пересувна торгівля у Києві тепер матиме голограму

Позбудуться нелегальних об’єктів.

У Києві впроваджують практику нанесення спеціальної голограми. Розміщена голограма, наприклад, на автокав’ярні, візку з продажу напоїв чи торговельному наметі є підтвердженням законності встановлення та торгівлі. Наразі реалізують пілотний проект.

Основною метою є ідентифікація підприємця та засобу торгівлі згідно укладеного договору із КП «Міський магазин». На думку розробників проекту, це унеможливить розміщення торговельних точок за фальшивими договорами та дозволить підвищити контроль із боку громадськості та, у разі необхідності, з боку контролюючих органів.

«На сьогодні пілотний проект реалізовано на території парку «Партизанської слави». Так, станом на початок серпня видано 4 голограми на засоби пересувної торгівлі та 4 – на об’єкти сезонної торгівлі. До кінця місяця плануємо забезпечити голограмами всі легально встановлені точки дрібнороздрібної торгівлі в місті Києві», – повідомив директор підприємства Андрій Андрущенко.

Стаття по темі: 2017 рік для торгової нерухомості: затишшя перед бурею?

Голограми видаються КП «Міський магазин» на всі засоби пересувної та об’єкти сезонної торгівлі, право на розміщення яких виборено на відкритих торгах, за якими укладено договори щодо розміщення засобів пересувної/об’єктів сезонної дрібнороздрібної торговельної мережі на території міста Києва та щодо яких сплачено відповідні кошти.

Усі самовільно розміщені засоби пересувної та об’єкти сезонної торгівлі підлягають демонтажу.
 

Джерело