Реєстрація /

Особняк Ніколаса Кейджа продають

Об'єкт оцінили в 30 млн. дол.

Приватний прибережний маєток актора Ніколаса Кейджа, який розташований на кручі одного з найбільш ексклюзивних районів Малібу, штат Каліфорнія продають. Вартість особняка – 30 млн. дол. Зараз будівля належить хедж-фонду Джонатана Брукса, засновника JMB Capital, і його дружині Шанне.

В особняку – три спальні і чотири ванні кімнати. В головній спальні з видом на океан є власний балкон, камін, гідромасажна ванна і вбиральня.
Маєток включає в себе 44 метра берегової лінії, а також гараж на два автомобілі і сучасну домашню автоматизацію, що забезпечує безпеку. Басейн на території – всього в декількох кроках від Тихого океану. Агенти відзначають, що це саме відокремлене місце серед всіх по сусідству, тому що воно розташоване на закритій вулиці, що обгороджена воротами і займає ділянку майже в півгектара.

Стаття по темі: Купити квартиру закордоном: ціни, країни, як оформити угоду

Раніше повідомлялося, що маєток Майкла Джексона в Каліфорнії вирішили продати зі знижкою в 70% – за 31 млн. дол. За словами ріелторів, такий дисконт запропонували через те, що спочатку ціна була істотно завищена.

Джерело