Реєстрація /

Особняк Карла Лагерфельда виставили ​​на продаж

Можна купити унікальний маєток.

Вілла, яка колись належала відомому модельєру Карлу Лагерфельду виствлена ​​на продаж. Вона знаходиться на річці Ельба.

За будинок хочуть отримати 11 млн. 600 тис. дол.

Лагерфельд купив німецький будинок, розташований в районі Бланкенезе, в 1991 році, але резиденція з трьома спальнями була побудована в 1920-х роках. Спочатку це була одноповерхова вілла в римському стилі, яка була по суті химерним будинком для холостяка.

Другий поверх був доданий в 1927 році, і до переїзду Лагерфельда вілла носила назву Villa Schüler. Дизайнер перейменували її в Villa Jako, в честь свого покійного партнера, паризького світського льва Жака де Башер, і довірив реставрацію ділянки в 1,2 гектара Ренате Кант. Модельєр захотів зробити внутрішні сходи, що об'єднує два поверхи

Продав він будинок в 1998 році.

Вілла відноситься до одного з найбільш оригінальних об'єктів Німеччини. В атріумі є скляний купол, а в вітальні – кесонні стелі, оброблені сухозлітним золотом, і ялинкова паркетна підлога. Один з коридорів перетворюється в бібліотеку з книжковими полицями і плюшевими оксамитовими драпіровками. Особняк прикрашають розкішні неокласичні деталі, такі як численні колони і басейн в римському стилі прямо в фойє.

 

вилла Карла Лагерфельда

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стаття по темі: Нерухомість як інвестиція: у що варто вкладати гроші?

вилла Карла Лагерфельда

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відома медіамагнат Опра Уїнфрі придбала особняк на східному узбережжі острова Оркас Істсаунд, штат Вашингтон, США, відоме як Madroneagle.

Джерело