Реєстрація /

Нові фото з реконструкції парку «Юність» 

Роботи розпочали у вересні.

У вересні у парку «Юність» розпочалися роботи з озеленення території та благоустрою, а саме: влаштування газону, створення квітників, висаджування дерев та кущів, влаштування покриттів із асфальтобетонних сумішей; покриттів із ФЕМ, гумового покриття на спортивному майданчику та встановлення лав та урн.

Про це повідомляє Святошинська РДА.

Парк розташований між просп. Леся Курбаса та вул. Володимира Покотила і Академіка Сіркова, заснований у 1979 році силами учнів навколишніх шкіл. З 2011 року має статус пам'ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення. Площа парку – 6,44 га.

У 2019 році розпочалася реконструкція парку. В рамках реконструкції було вирішено виокремити різні функціональні зони для відпочинку: прогулянкову, тихого відпочинку, спортивну, дитячо-ігрову, для проведення культурно-масових заходів. Замовником робіт є КП «Київміськрозвиток».

Проєктом оновлення парку передбачено відновлення старих і прокладання нових пішохідних доріжок, заміну інженерних мереж, встановлення сучасних дитячого та спортивного майданчиків, нових лав та урн, інформаційних та навігаційних табличок, влаштування LED-освітлення парку. Крім того, заплановано відремонтувати та підключити до інженерних мереж громадську вбиральню.

На сьогодні влаштовані пішохідні доріжки та центральна алея, влаштовано кінологічний майданчик на 1 000 кв. м із відповідними елементами. Наразі тривають роботи з озеленення території та благоустрою.
 

паркпаркпарк

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Джерело