Реєстрація /

На вулиці Микільсько-Слобідській облаштують парк

Ділянку викуплять.

Київська міська рада планує викупити земельну ділянку на вулиці Микільсько-Слобідській, 7-9 для облаштування парку у Дніпровському районі. Площа земельної ділянки складає 1,4892 га. Таке рішення підтримали депутати Київської міської ради.

За словами депутата Київської міської ради, першого заступника голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрія Страннікова, необхідність прийняття цього рішення обумовлена стійким громадським спротивом щодо забудови земельної ділянки.

«Депутатський корпус підтримує ініціативи киян та приймає рішення щодо можливого створення довгоочікуваного парку. У Дніпровському районі має з’явитися нова озеленена територія загального користування для відпочинку та дозвілля громадян. Ми маємо збільшувати кількість сучасних зелених просторів у всіх районах Києва, адже парки та сквери мають бути у пішій доступності для кожного», – розповів Андрій Странніков.

«Враховуючи великий суспільний резонанс необхідно негайно прийняти рішення щодо врегулювання ситуації. Міська влада сприяє підвищенню рівня благоустрою та озеленення територій у Києва», – наголосила Аліна Михайлова.

Депутатка додала, що у разі згоди власника земельної ділянки на переговори щодо умов викупу ділянки для суспільних потреб буде визначено викупну ціну, забезпечено проведення експертної грошової оцінки, а також вчинено інші передбачені чинним законодавством дії.

Стаття по темі: Найбезпечніші і найризикованіші схеми покупки квартир на первинному ринку

Раніше стало відомо, скільки побудудували нерухомості у Києві за 5 місяців.

Джерело