Реєстрація /

На вулиці Іллінській в Києві реконструюють каналізацію

Знайшли підрядника.

ПрАТ «АК «Київводоканал» розпочав реконструкцію колектора на столичній вулиці Іллінській. Роботи підрядник має завершити до кінця серпня 2021 року і представити на них гарантію на 10 років.

Реконструкцію каналізаційної мережі планують на ділянці від вул. Братської до вул. Почайнинській в Подільському районі Києва. Ціна договору склала 52,7 млн ​​гривень.

Реконструюватимуть каналізаційний колектор, діаметром 300 мм. Роботи підрядник має завершити до кінця серпня 2021 року і представити на них гарантію на 10 років.

Стаття по темі: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що у столиці розпочато реконструкцію дюкерних переходів через Дніпро, що забезпечить стабільну подачу стічних вод правобережної частини Києва на споруди Бортницької станції аерації, попередить екологічні ризики та збільшить пропускну спроможність трубопроводів за рахунок використання нових полімерних матеріалів із низьким коефіцієнтом тертя.

Передбачена реконструкція всієї системи дюкерних переходів – самопливних та напірних ниток, камер із запірно-регулюючою арматурою, влаштування автоматизованої системи фіксації можливих аварійних витоків. На даному етапі виконується реконструкція 3-х дюкерів (2 самопливних і 1 напірний).

Джерело