Реєстрація /

На вулиці Богдана Хмельницького обмежать рух

Їхати краще іншими вулицями.

До 22 січня на вул. Богдана Хмельницького частково обмежать рух.

Про це повідомили у КК «Київавтодор».

За інформацією комунальної корпорації на проїжджій частині було виявлено просідання дорожнього покриття. КП «ШЕУ Шевченківського району» вже розпочали протиаварійні роботи.

Ремонт відбувається на перехресті вул. Леонтовича та вул. Богдана Хмельницького. Основні роботи виконуватимуть у вихідні, щоб менше впливати на трафік. Під час робіт рух частково обмежать.

У КК «Київавтодор» перепрошують за тимчасові незручності.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що першу чергу транспортного обходу – Великої кільцевої автомобільної дороги навколо Києва (ВКАД) – планує будувати китайська компанія poli Changda Engineering Co. Ltd, з якою «Укравтодор» в останній день жовтня підписав меморандум про співробітництво в рамках реалізації першої черги будівництва дороги.

Також Кабінет міністрів затвердив Дорожню стратегію на 2020 рік. Про це повідомив прем'єр-міністр України Олексій Гончарук.

Точкові ремонти відійдуть в минуле, а замість них буде комплексне якісне дорожнє будівництво.

На цей рік в Дорожньому фонді закладено понад 66 млрд грн на ремонти, будівництво і реконструкцію доріг. З них на дороги 31,5 млрд грн – це бюджетні кошти. Плюс 20,5 млрд грн – гроші міжнародних організацій.

Джерело