Реєстрація /

На Трухановому острові за два роки реконструюють дорогу

Вже є розпорядження мерії.

На Трухановому острові у Дніпровському районі столиці у 2018-2021роках реконструюють дорогу. Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА.

Замовником робіт визначено комунальну корпорацію «Київавтодор», яка має у встановленому порядку визначити генеральну проектну та підрядну будівельну організації для виконання робіт, а також забезпечити у 2018-2019 роках розроблення проектної документації, проведення її експертизи та затвердження. Крім того, замовник має обов’язково передбачити умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконання робіт і встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років. Усі роботи буде здійснено за рахунок бюджетних коштів.

Здійснення реконструкції дороги сприятиме покращенню санітарно-технічного стану острова Труханів та збільшенню кількості відвідувачів.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

Раніше повідомлялося, що

капітальний ремонт Кільцевої дороги на ділянці від просп. Маршала Рокоссовського до вул. Богатирської завершать восени наступного року. Основний проїзд на цій ділянці буде близько 2 кілометрів. Планом передбачено будівництво 2-х нових шляхопроводів, підземного пішохідного переходу, влаштування насипу земляного полотна, перекладення усіх комунікацій та інженерних мереж. Також передбачено озеленення навколишньої території.

Джерело