Реєстрація /

На Троєщині відкрили новий дитячий садок (відео)

Це один із найбільших дитсадків.

Новозбудований дитячий садок № 327 на вулиці Радунській на Троєщині відкрили.

«Тут, у 24-му мікрорайоні житлового масиву Вигурівщина-Троєщина раніше була стихійна парковка. В 2019 році ми розпочали будівництво і звели новий – один із найкращих дитячих садків у Києві. Це – сучасний, гарний садок – із басейном, зі спортивним та музичним залами, танцювальним класом, з кабінетами логопеда і психолога, інтерактивною кімнатою. Також оснастили найсучасніший харчоблок, медичний пункт. Будівля утеплена, повністю енергоефективна, обладнана сучасними системами вентиляції та опалення. Усе освітлення в садку – енергозберігаюче», – підкреслив мер Києва Віталій Кличко.

Розрахований садок на 260 місць – 14 груп.

Як і в усіх садочках столиці, в цьому дитячому закладі встановили відеоспостереження – як внутрішнє, так і зовнішнє, охоронну сигналізацію, систему протипожежного захисту, домофонний зв’язок на вході на територію і в будівлю. Також заклад облаштували і для комфорту маломобільних відвідувачів. Територія садочка облаштована та озеленена і для прогулянок та ігор дітей на свіжому повітрі.

Садок уже внесли в систему електронного запису. Тож батьки можуть записувати до нього дітей. Заклад розпочне роботу із 1 червня.

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Раніше повідомлялося, що іпотека в Україні під 7 відсотків: за два місяці видано 238 кредитів.

Джерело