Реєстрація /

На станції метро «Харківська» ввели обмеження


Не працюватиме вестибюль.

Вестибюль № 1 станції метро «Харківська» не працюватиме з 26 до 29 (включно) січня у зв’язку із заміною старих турнікетів.

Про це повідомили у КП «Київський метрополітен».

Нові контрольно-пропускні пункти, які встановлюють, підтримують усі сучасні способи оплати проїзду, зокрема: QR-квиток, Kyiv Smart Card, картку киянина та безконтактну банківську картку.

Нагадаємо, що такі турнікети вже працюють на станціях «Площа Льва Толстого», «Сирець» та «Героїв Дніпра». Вони є антивандальним та застосовується в європейських метрополітенах.

Раніше столичні правоохоронці викрили на отриманні систематичних хабарів інспектора відділу контролю за благоустроєм Голосіївської райдержадміністрації та його посередника. Правоохоронці задокументували три епізоди отримання інспектором хабарів на загальну суму в 56 тисяч гривень.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби прокуратури Києва.

За даними слідства, інспектор разом зі спільником організував схему поборів з фізичних осіб – підприємців. За щомісячну плату в сумі близько 20 тисяч гривень інспектор обіцяв сприяти підприємцям у безперешкодному розміщення МАФів і їх подальшого функціонування.

Зараз затриманим особам готується повідомлення про підозру і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

Стаття по темі: В Україні запроваджено карантин вихідного дня. Кабмін назвав нові обмеження

Джерело