Реєстрація /

На Різдво метро працюватиме в особливому режимі

Запровадять обмеження.

На Різдво, 7 січня, на станціях метрополітену запровадять особливий режим роботи.

7 січня у метро можливі обмеження (закриття) на вхід станцій «Золоті ворота», та «Майдан Незалежності». У цей час всі ескалатори працюватимуть лише на підйом.

Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.
.

метро

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що щоб забезпечити сталий розвиток столиці, потрібно розвивати екологічний міський транспорт за зразком європейських міст.

Виконання ремонту власними силами економить місту чималі кошти – в середньому вартість складає на 15-20% менше, ніж аналогічні роботи на сторонніх підприємствах.

Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Густєлєв.

«Враховуючи, що значна кількість рухомого складу КП «Київпастранс» має термін експлуатації понад 10 років, роботи на техстанціях завжди багато. Ремонт кузовів, вузлів і агрегатів, гальмівних механізмів, двигунів, ведучих мостів і карданних валів, ходових частин, системи опалення рухомого складу, а також заміна скла, сходів, підлоги, зовнішньої обшивки, проведення технічних оглядів рухомого складу – і це ще не повний перелік робіт, які щоденно власними силами виконують фахівці Центру технічного обслуговування тролейбусів і Станції технічного обслуговування автобусів КП «Київпастранс», – зазначив заступник голови КМДА.

Джерело