Реєстрація /

На ремонт вулиці Івана Франка в Києві витратять 64 мільйони гривень

Ремонт зроблять до кінця 2022 року.

КК «Київавтодор» зробить капремонт двох ділянок вул. Івана Франка. За 64,5 млн гривень «Київшляхбуд» має замінити там асфальтове покриття, облаштувати велодоріжку і велопарковку, переоблаштувати інженерні мережі, встановити підземний контейнер для сміття та озеленити територію. Ремонт триватиме до кінця 2022 року.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель Prozorro.

Ремонтні роботи будуть вестися до кінця 2022 року на двох ділянках вулиці Івана Франка: перший – між вулицями Ярославів Вал і В'ячеслава Липинського, другий – від вул. Богдана Хмельницького до бульв. Тараса Шевченка.

На зазначених ділянках виконають демонтажні і земляні роботи, повинні зміцнити укоси, відремонтувати підпірні стіни і ступені, замінити асфальтове покриття, укласти тротуар з ФЕМ-плитки, облаштувати велодоріжку і велопарковку, переоблаштувати системи водопостачання, каналізації, тепломереж, електромереж, відеоспостереження, зовнішнього освітлення з установкою декоративних світильників, встановити металеву огорожу, лавочки, дорожні знаки, світлофор, урни і підземний контейнер для сміття, нанести дорожню розмітку і розділову смугу для велодоріжки, озеленити територію.

Читайте також: Чому в Україні не вводять в експлуатацію зведені будинки: що відбувається з ДАБІ і чи є вихід

Нагадаємо, що у Києві приберуть автопокришки, якими кияни захищають зелені зони від паркування автомобілів.

Джерело