Реєстрація /

На Оболоні з'явиться нова зелена зона

Алеї повинні були облагородити ще 2 роки тому.

На Оболоні створять нову зелену зону.

Про це стало відомо з повідомлення депутата Київради Владислава Михайленко.

«Нова алея в 11 мікрорайоні! Виглядає непогано, але питань ще дуже багато: озеленення, незаконна парковка, ларьки вздовж алеї, стихійна торгівля, будівельне сміття. Реконструкція ще не закінчена. Працюємо далі», –написав депутат Михайленко.

За його словами, рішення Київради про створення алеї було прийнято ще в 2016 році. У минулому році були передбачені кошти на облаштування алеї та восени розпочаті роботи. До холодів їх закінчити не встигли, тому вони продовжилися з квітня цього року.

Стаття по темі: Головні інфраструктурні проекти Києва у 2018 році: що планують, і які шанси бути реалізованими?

«Там уже виконана пішохідна частина, встановлені лавочки. Залишається невирішеним питання із засобами обмеження паркування. У місця, куди недобросовісні водії продовжують паркувати автомобілі, будуть встановлені або півсфери, або огорожу. Також невирішеним залишається питання зі стихійною торгівлею, яка розташована на частині алеї. Її планується перенести на спеціально облаштовані торгові ряди. Крім того, будуть замінені стовпи освітлення, ті, які в хорошому стані, будуть реконструйовані. Після цього буде проведено озеленення та алея готова», – повідомив депутат.

За його словами, розбити алею вимагали мешканці району.

Джерело