Реєстрація /

На Дніпровській набережній облаштують парк


Є розпорядження.

На Дніпровській набережній, у районі затоки Берковщина у Дарницькому районі Києва, планується облаштувати парк активного сімейного відпочинку.  Для реалізації цього проєкту розпорядженням КМДА № 1017 передбачено проведення відповідного конкурсу із залучення інвестора.

Зокрема, на ділянці, орієнтовною площею 7,55 га, заплановано облаштування об’єктів рекреаційного призначення без капітального будівництва – дитячої зони, зони активних розваг, альтанок та інших збірно-розбірних конструкцій. Окрім цього, за рахунок інвестора виконають окремі роботи з благоустрою пляжу.

«Київське інвестиційне агентство» має розробити та погодити в установленому порядку орієнтовні техніко-економічні показники і можливі передпроєктні пропозиції.

Важливими умовами запланованого конкурсу є недопущення пошкодження існуючих об’єктів благоустрою та заборона знесення зелених насаджень.

Стаття по темі: Інфраструктура житлових комплексів: що мають отримувати покупці, і що їм пропонують

Раніше повідомлялося, що перед входом до столичного зоопарку встановлять скульптуру жирафа висотою 15 м. Це приблизно висота п’ятиповерхового будинку. Жираф стоятиме біля входу на розі проспекту Перемоги та вулиці Зоологічної. Монтаж скульптури розпочнеться у листопаді 2018 року.

Джерело