Реєстрація /

Міжнародні оператори закривають готелі в Україні (перелік готелів)

Коли готелі відкриються поки невідомо.

Міжнародні оператори Radisson, Accor, IHG, InterContinental тимчасово зачиняють деякі свої київські готелі на час карантину.

Про це повідомляє «Інтерфакс-Україна»..

Як повідомляється на сторінці п'ятизіркового Fairmont Grand Hotel Kyiv під управлінням міжнародної групи Accor Hotels, з огляду на посилення карантинних заходів готель тимчасово припинив роботу з 23 березня.

«Безпека наших клієнтів і партнерів є пріоритетною для нас, тому готель чітко виконує вказівки міської адміністрації Києва і вживає всіх необхідних заходів для забезпечення їхнього захисту. Ми залишаємося онлайн і повідомлятимемо про зміну ситуації в місті та відновлення роботи готелю», – пояснюється в повідомленні Accor Hotels.

Водночас, згідно з даними веб-сайту оператора, інші київські готелі компанії – тризіркові ibis Kiev City Center та ibis Kiev Railway Station і чотиризірковий Mercure Kyiv Congress – продовжують роботу.

Які готелі закрили у Києві на час карантину:

  • Fairmont Grand Hotel Kyiv
  • InterContinental Kyiv
  • Radisson Blu Hotel на Подолі
  • Park Inn by Radisson Kyiv Troyitska біля НСК «Олімпійський».

IHG Hotels&Resorts ухвалив рішення продовжити чотиризіркового Holiday Inn Kiev.

«Протягом десяти років InterContinental Kyiv працював, піклуючись про своїх гостей, даруючи комфорт та турботу щодня. На жаль, сьогодні, з незалежних від нас причин, ми змушені тимчасово припинити роботу готелю», – повідомляється на сторінці готелю у Facebook.

Стаття по темі: Уряд запровадив тотальний карантин в Україні та Києві: всі рішення Кабміну

Згідно з даними веб-сайту Radisson Hotels водночас залишається доступним для бронювання Radisson Blu Hotel на Ярославом Валу.

Далі також працюють п'ятизіркові Hilton Kyiv та Hyatt Regency Kyiv, чотиризірковий Aloft Kiev (оператор – Starwood Hotels), а також готелі української мережі Premier Hotels and Resorts та ін.

Стаття по темі: Коронавірус і ринок нерухомості Києва: що відбувається і що буде далі

Раніше повідомлялося, що у короткостроковій перспективі найбільше відчують наслідки пандемії індустрії туризму, роздрібної торгівлі та розваг.

Джерело