Реєстрація /

«Київавтодор» терміново ремонтує міст, який провалився біля метро «Дарниця»

Комунальна корпорація замінює зруйновану плиту на тротуарі

Вранці 16 листопада в Києві на мосту по вул. Будівельників через Броварський проспект утворився провал на пішохідній частині. Мостовий перехід розташований на жвавій ділянці поруч зі станцією метро «Дарниця».

Зруйновану бетонну плиту і провалився асфальт працівники «Київавтодору» виявили близько 8 ранку, вже до середини дня почався ремонт на мосту.

Для укладання нової плити та відновлення асфальтного покриття перекрита смуга автомобільного руху по мосту у напрямку до бульвару Перова.

Комунальна корпорація вже заявила, що незабаром розпочнеться капітальний ремонт мосту на вул. Будівельників. Проводиться закупівля проектних робіт, про що видано розпорядження київської мерії.

Нагадаємо, що протягом останнього року в Києві відбулися аварійні ситуації на декількох мостах і шляхопроводах. Після аварійного обвалення закритий на реконструкцію Шулявський шляхопровід, проведені роботи з відновлення моста на перетині бульвару Гавела і проспекту Комарова.

Стаття по темі: 5 самих «втомлених» мостів Києва

Найбільш резонансним стало надзвичайна подія на мосту на вул. Теліги. Перехід, який знаходився на реконструкції, додатково постраждав під час потужної зливи 25 липня 2018 року.

Джерело