Реєстрація /

Потужна злива завдала удару по інфраструктурі Києва

Водою залиті кілька підземних переходів і автомагістралей

У середу, 25 липня потужна злива паралізувала Київ. В результаті потужних опадів до 18.00 в столиці утворилися автомобільні затори, затоплені підземні переходи і магістралі.

Потоки води залили переходи під проспектом Перемоги в районі станцій метро «Шулявська» і «КПІ». Там затопленими опинилися торгові точки з продажу квітів, фруктів, мобільних телефонів та одягу. Люди були змушені переходити під землею по коліно у воді.

Потужна злива швидко заблокувала і проїжджу частину на вулиці Теліги в районі метро «Дорогожичі». Там затопленим виявився відрізок магістралі під розв'язкою.

Ливень затопил Киев
Залита проїжджа частина в районі метро «Дорогожичі» (фото Facebook Віти Філоніч)

 

Під водою опинилися також трамвайні колії і проїжджа частина в районі метро «Лук'янівська», звідки не можуть виїхати кілька маршрутних автобусів. Кияни перечікують негоду в торговому центрі.

Ливень затопил Киев
В районі КПІ люди йшли по коліно у воді подземним переходом (фото facebook.com/alexandr.zolotko)

Під час зливи 25 липня в Києві також відбулася серія аварій, через що на дорогах рівень заторів досяг 10 балів. Виїзд з центру столиці виявився паралізованим у всіх напрямках.

Нагадаємо, раніше в Києві влада закривала через дорожний ремонт з'їзд з просп. Бажана на просп. Григоренко. Крім того, через дорожні роботи буде обмежено рух на вулиці Леонтовича.

Джерело