Реєстрація /

Кияни просять побудувати дитсадок на вулиці Вільямса

Подана петиція.

Через відсутність детального плану території 5 років столична влада не можуе розпочати будівництво комунального дитячого садка на вулиці Академіка Вільямса в Голосіївському районі. На сайті Київради з'явилася петиція з проханням про доопрацювання ДПТ і початку будівництва дитсадка.

Про це стало відомо з тексту петиції №10373 «Будівництво комунального ДНЗ на вул. А. Вільямса, 10 у Голосіївському районі м.Києва », опублікованій на сайті електронних петицій Київради.

Автор петиції нагадав, що ще в 2016 році Київською міською державною адміністрацією було прийнято розпорядження про будівництво дитячого садка, а Київською міською радою в свою чергу було прийнято рішення N 620/1624 від 12 грудня 2016 року «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки управлінню освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації на вул. Академіка Вільямса, 10 у Голосіївському районі м Київ для будівництва, обслуговування та експлуатації дошкільного навчального закладу».

Однак, як стверджує автор петиції, через відсутність ДПТ будівництво комунального дошкільного навчального закладу на вул. Академіка Вільямса, 10 не може розпочатися вже п'ятий рік.

Стаття по темі: Купівля квартири у забудовника: безпечні і не дуже способи інвестування

Раніше повідомлялося, що густонаселені райони на околицях Києва потребують нових сучасних дитячих садків.

Джерело